Pàgines

dijous, 5 de setembre del 2013

La Gimcana i la pedalada de la Festa Major

El Club va participar en la Festa Major amb la gimcana per la canalla petita a la plaça Catalunya i la pedalada pels més grans.

Tot i que al començament semblava que els menuts no s'atrevien a passar pels diferents obstacles que composaven la gimcana, al final una bona colla hi van participar. Algun es va fer una pelada a la barbeta, però ja se sap que els començaments de la bici a vegades costen una mica. Es va poder comprovar que les bicis sense pedals són una bona opció per aprendre a anar-hi, al final aguanten l'equilibri per ells mateixos i després agafar els pedals és el següent pas sense adonar-se'n.

Els que van participar en la pedalada van disfrutar. En Toni Pérez els va fer passar per llocs molts divertits i que els tenim quasi a tocar del poble. Sempre es poden descobrir camins i llocs nous, només falta agafar la bici i no tenir por de seguir camins desconeguts. Al final un pot tirar enrera si quedes sense sortida o no saps on vas a parar.

Com podeu veure en les fotos, van arribar assedegats i amb gana a la parada que teniem preparada al parc de les Set Fonts.

Així doncs, d'aquí a un any i tornarem.

Salut i pedals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada