Pàgines

dilluns, 15 de juliol del 2013

I Cursa Ciclista Festa Major 2013

El Club Ciclista Calma junt amb la Federació Catlana de Ciclisme organitzen el dia 20/7/2013 la

I CURSA CICLISTA FESTA MAJOR SANT JULIÀ DE VILATORTA
OPEN 17 / 49

en la qual hi participaran corredors de les categories

- Junior
- Èlit
- Sub 23
- Master 30
- Master 40

El recorregut seran tres voltes a La Mansa en el sentit Sant Julià – La Fullaca – Pont de Fàbregues – Coll de Mansa – Taradell – Santa Eugènia – Carretera de Sant Marc – La Riereta – Sant Julià

La sortida i l'arribada es farà des de l'inici de la carretera de Vilalleons i l'horari és
- Sortida: 10:00
- Arribada: 13:00 (aproximat)

La recepció dels corredors i l'entrega de dorsals es farà a la plaça Montseny.

Serà una bona matinal de ciclisme que podrem seguir des de diferents punts del recorregut. Tingueu present que durant la cursa només es podrà circular en el mateix sentit que els corredors.

Us hi esperem !!






2 comentaris:

  1. Bones, espero que us hagi anat tot bé. I l'any que ve la repetiu.
    I ara la critica (constructiva): Sóc de Taradell i avui tot fent la meva sortida amb la bici m'he torbat amb tot de cartells dient que la collada (de Mansa/el Vilar) estaria tallada avui.
    De cara a altres curses podríeu posar els cartells amb una setmana d'antel·lació, així els demés usuaris ens podrem muntar les nostres rutes i no haver-les de modificar el mateix dia.
    Toni.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda Toni de Taradell, tens raó amb la teva puntualització, avui (24/07) tenim reunió per valorar tota la cursa i no dubtis que aquest punt sortirà. Has de tenir en compte que era la primera vegada que organitzàvem un esdeveniment d'aquesta magnitud i com pots imaginar hi ha molts punts que caldrà millorar. També deixem comentar-te que des de dies abans es va començar a senyalitzar en diversos punts i ens vàrem trobar concretament a Taradell que algú va treure els senyals i cartells, però segurament per properes edicions no estaria de més fer una publicació en algun mitjà de comunicació de tirada comarcal explicant el que farem.
      Esperem no haver-te portat massa enrenou i esperem que vinguis a gaudir de la cursa l'any vinent.
      Club Ciclista Calma.

      Elimina