Pàgines

dilluns, 6 de maig del 2013

Apunts de la 9a BTT Les Guilleries


Un any mes la BTT Guilleries us espera per posar a prova el vostre estat de forma i sobretot d’un mati de pura adrenalina.

Com ja es costum, sortirem en pujada, per situar a cadascun al seu lloc i posar a prova la maquinaria i les pulsacions. Una mica de fals pla i pujada dura per anar a buscar el primer corriol, tornem a pujar una mica, per tornar a enllaçar un altre corriol.  Entre senders i corriols arribarem al primer avituallament. Pels que trieu el recorregut llarg, es important agafar provisions, us queden uns kilòmetres de "patiment" sense més companyia que les vostres forces i la dura realitat de les Guilleries. Ens tornem a trobar una mica abans de l´esmorzar i a partir de aquí, junts fins a meta.

La pujada més dura del dia ens espera, un kilòmetre que es farà molt llarg sino esteu ben preparats. A partir de aquí, una sèrie de corriols, alguns  no han estat mai trepitjats per una BTT, ens aniran acostant a la meta. Encara hem de salvar el desnivell que separa les Guilleries de la Plana.

Ja ensumem la meta, entre corriols ratoners i alguna sorpresa, Sant JuliÀ cada cop és més a prop.
FELICITATS!!!! JA EN TENIU UNA ALTRA.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada