Pàgines

dilluns, 11 de febrer del 2013

En preparació la 9a BTT Les Guilleries

Membres de a junta del Calma discutint el traçat de la BTT
La 9a BTT Les Guilleries ja té data: 9 de juny. 

Des del Club Ciclista Calma ja hi estem treballant, especialment en Toni Pérez, que és el membre del Club que s'encarrega de trepitjar el terreny i dissenyar els dos traçats de la BTT Les Guilleries. Segur que és el ciclista de Sant Julià que coneix més bé tots els corriols dels boscos que ens envolten i el que n'obre de nous per poder enllaçar camins que ja existeixen. 

L'enquesta que vam fer entre els participants de l'any passat van valorar molt bé el recorregut de la marxa, això vol dir que va fer una bona feina i segur que aquest any serà igual o millor.

A continuació ens comenta alguns detalls de l'edició d'aquest any

L'edició de l'any passat va anar cap a Vilanova, on la portaràs aquest any?
El traçat és secret i no us puc donar gaires pistes, de moment només us diré que aquest any anirem cap a la Riera Major, seguint alguns corriols perduts, girant en el sentit de les agulles del rellotge.

La valoració del traçat va ser excel·lent, es podrà mantenir aquest any?
El repte cada cop és més complicat, però estem treballant per mantenir un bon nivell. Si us agraden els corriols, tornareu a casa satisfets.

Que recomanaries als participants per preparar-se des del punt de vista tècnic i físic?
No us deixeu enganyar per la distancia, els camins de les Guilleries sempre amaguen alguna sorpresa. Els que heu tingut la sort de fer alguna ruta per la zona, sabeu que no hi ha grans pujades, però al final el desnivell es deixa notar.

Tu també participes en altres BTT, que destacaries de la BTT Les Guilleries respecte de les altres?
Quan un grup de entusiastes de la bici fan una BTT, sempre volen donar el millor i tractar-nos bé. Nosaltres tenim la sort de viure en un dels territoris més macos per a la practica del ciclisme.

Sobre la bicicleta que en pots dir? Qualsevol va bé?
És convenient tenir un mínin de garanties per tal de gaudir-ne sense sorpreses desagradables. Revisar els frens, la transmissió, els neumàtics..... i sobretot tenir una forma física acceptable

Durant la marxa, que cal tenir en compte?
Dediquem moltes hores preparant un recorregut per gaudir de la natura i la bici. No tingueu presa, no és cap cursa, el millor premi serà el record de un mati de BTT en estat pur.

En l'anterior edició vam arribar als 280 participants, arribar als 300 pot ser l'objectiu d'aquest any?
Pel disseny del recorregut, 300 participants és el nostre límit. Esperem que la crisi no ens afecti.

Algun comentari més?
En un moment o altre de la sortida, tindreu un moment de record cap a mi o la meva família. No malgasteu les forces, que més endavant segur que us faran falta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada