Pàgines

diumenge, 21 d’octubre del 2012

Sortida Social Club


El dissabte 20 d'octubre s'ha fet la segona Sortida Social del Calma. Hi han participat 32 ciclistes, 13 per carretera, 15 per montanya i 4 en cotxe (els més prudents?)

Les previsions meteorològiques eren de pluja però com que a les 8 del matí no n'hi havia, 28 ciclistes han sortit de davant del Núria per fer els dos recorreguts. No ha trigat gaire a aparèixer la pluja. Els més veteranos de la carretera han arribat a Vilanova i s'han aixuplugat a Cal Ferrer i els més agosarats han arribat fins a la Riba i han arribat a Cal Ferrer ben molls.

Els companys de la bici de montanya, han seguit el recorregut que tenia pensat en Toni Pérez, han anat fins el Parador i d'allà cap a Vilanova. Han ensopagat un xàfec que els ha deixat amarats fins els calçotets. La junta del Calma només havia previst recanvi de mitjons, un altre any es pensarà en la roba interior.

A Cal Ferrer hem disfrutat d'un esmorçar de botifarra, cansalada, llom, mongetes i patates i sobretot compartir una estona tots plegats.

Els temps ens ha respectat una mica durant la tornada i hem tingut el temps just per arribar a Sant Julià i que tornés a ploure.

I fins l'any que ve i a tornar sortir tots plegats

Salut i pedal a tothom

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada