Pàgines

dissabte, 26 de maig de 2012

Companys ciclistes,

Falten pocs dies per la 8a BTT LES GUILLERIES i us volem recordar que es tracta d’una marxa popular oberta a tothom, sense classificacions ni cronometratge, el premi és el mateix per a tots: fer-la, disfrutar de la ruta i del paissatge de les Guilleries. Al tractar-se d’una marxa popular, intentem que el recorregut sigui a l’abast de la majoria de ciclistes amb una mínima preparació. No obstant, per disfrutar-la plenament es recomanable una bona forma física i una tècnica acceptable,

La ruta curta ha sofert alguna petita modificació, que la fa més divertida pero també una mica més dura. En total seran uns 32 kms i 1000 mts de desnivell positiu aproximadament.

La ruta llarga comparteix recorregut amb la curta, amb dues variants que sumades a la ruta curta fan un total de 43 kms i un desnivell positiu acumulat de 1500 mts aproximadament.

Veient el perfil es pot deduir que no es tracta d'una passejada pel carril bici. Gran part de la ruta passa per corriols i senders, per aquest motiu només 250 privilegiats podreu gaudir el dia 10 del boscos i racons de les Guilleries.

Afanyeu-vos, les places són limitades!!

Salut i pedals.

2 comentaris:

  1. Ara que ja m'he dutxat i estic assentadeta al sofà, puc fer una valoració de la sortida, molt, molt, molt maca, peró molt, molt, molt dura. Vull felicitar a l'organització per la sortida, com sempre molt ben organitzada. També vull agrair a la Mireia, i l'altre noi del dorsal 00, per la paciència que han tingut i pels comentaris d'ànims que he rebut en la pujada més dura. Al presi ja ho faré personalment. M'agradat poder saludar a un excompany que feia temps que no parlava i que també estava en l'organització. I a la persona que ha traçat la ruta.... com ho posava aqui en aquest bloc.... así.... el mlprt.

    Una abraçada a tots i ens veiem a l'any vinent.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina