Pàgines

divendres, 25 de novembre de 2011

2ona Marxa lenta per la C-17

AMICS PRACTICANTS DEL CICLISME (2ª CONVOCATÒRIA)

Degut a la prohibició de pas de la C-17 entre Vic i Ripoll, hem intentat per tots el mitjans possibles negociar a través de la Federació Catalana de Ciclisme, enviant queixes a la Generalitat, que han resultat infructuoses.
Ens hem reunit amb el Director General De Carreteres, el Sr Jordi Follia, sense acord, i el proper 28 de novembre anem al Parlament amb el Diputat Francesc Homs per a exposar el nostre problema.
Aquest tema s’està allargant massa, i no volem renunciar a practicar aquest esport per les vies on s’ha passat tota la vida i més ara que estan molt ben condicionades, bons vorals i bona il·luminació, es un punt de connexió entre Osona , El Ripollès i la Garrotxa.

ET CONVOQUEM EL DIUMENGE DIA 4 DE DESEMBRE DE 2011 A LES 10 H. A BORGONYÀ, al davant del restaurant El Racó d’Escòcia i Maydisa. Sortirem tots junts amb bicicleta direcció Ripoll a una velocitat molt lenta fins a la rotonda de l’entrada de Ripoll i tornar per l’altre sentit. Agrairem la màxima difusió per a aconseguir la màxima participació i demostrar que som un col·lectiu important i no se’ns pot ignorar.

Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Bas CC Calma Sant Julià C.C. Campdevànol U.C. Centelles P.C. Fisiorutpujol C. Triatló Manlleuenc CC Olost CC Pedalter CC Ripoll CC Starbike CC Taradell CC Tona U.C. Torelló CC Vic U.C Voltregà CC.                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada