Pàgines

dissabte, 14 de maig del 2011

7ena Marxa BTT les Guilleries


Toni Pérez, responsable del traçat de la cursa
Hola a tothom,
Un any més us hem preparat una ruta per les Guilleries.
Com a principal "culpable" del recorregut, us faig una petita explicació del que us espera, com diu la dita popular, "el que avisa no és traidor".
No trobareu grans desnivells, tot i que al final els de la ruta llarga en fareu més de 1600 metres en 50 km i els de la curta més de 1000 en 32 km.
Sortirem de la zona esportiva a les 8:30 tots junts i enfilarem la primera pujada, per anar situant el personal. Desseguida iniciarem una sèrie de corriols i alguna trialera, per anar obrint boca. Després d'uns 10 km plegats ens direm fins aviat, els de la curta farem un trosset més i trobarem la botifarra a punt. Els de la llarga encara tindran de suar una mica per guanyar-se la vianda. Una combinació de pistes i corriols, ens portaran fins al premi de l´esmorzar.
Tornarem a rependre la ruta juntets, com bons germans, per encarar una de les zones inèdites i més divertides. Desprès ens tornarem a separar. Els de la llarga farem una sèrie de pujades, amb una mica de desnivell, algun corriol i finalment una baixada ràpida, ens fará retrobar als companys de la curta. De nou junts, i ara si, fins a la meta, encararem la part final de la ruta. Pistes sorrenques amb cert desnivell ens portaran al corriol final i en baixada, ja era hora!! i per fi, Sant Juliá a la vista.
Felicitats, un any mes haureu disfrutat de Les Guilleries, fent allò que tant ens agrada, pedalar i gaudir de la natura en bona companyia.
Us hi esperem.

INSCRIPCIONS

Anticipades del 6 de maig al 3 de juny a: Cicles VILA ORS (Vic), STAR BIKE (Manlleu), TONA BIKES, BICI EQUIP (Centelles) i XTREMBIKE (Calldetenes) o per Ingrés / Transferència al compte 2040 0120 31 8000106828 per aquest sistema cal aportar justificant i si ets federat la llicència a l'hora de recollir el teu dorsal.
Preu federats 15€
Preu no-federats 20€ (inclou assegurança)

Al mateix dia fins a les 8:15h
Preu federats 20€
Preu no-federats 25€ (inclou assegurança)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada