Pàgines

diumenge, 13 d’octubre del 2013

III Sortida social del CALMA, ja és història

Baixar foto de grup de la III Sortida social

La III Sortida social del Club Ciclista CALMA ja és història. Hem disfrutat d'una sortida compartida amb els companys de la bicicleta, els que ens veiem quasi cada festa i els que ens trobem de tant en tant o només un cop a l'any per aquesta sortida. Al final hem reunit 42 ciclistes, tot un record, si continuem així potser haurem de llogar una carpa i un catering.-

Aquest any la meteorologia ens ha estat favorable, el matí una bona fresca però un cel net i el sol ha començat a escalfar ben aviat. Els dos grups han fet el seu recorregut, el de BTT seguint les indicacions que ens va deixar en Toni i els de carretera hem arribat a Vilanova pels dos costats: uns han passat per La Mina i els altres per Bojons. La tornada gambi qui pugui.

L'esmorçar que ens han preparat al restaurant del Ferrer de Tall ha estat molt correcte, ha estat arribar i moldre, que diuen, que la gana ja la portàvem tots a punt.

Per animar una mica la sortida s'han sortejat 12 samarretes i s'ha repartir un bidó amb la inscripció del club per tots així com un lot de pegatines amb l'anagrama del club que podeu posar en les bicis per tal de que es vegi que sou del CALMA.

I fins l'any que ve !! Moltes gràcies a tots per la vostra participació.

1 comentari:

  1. Quina colla mes variada, llastima que no he pogut ser-hi, sempre va be compartir una estoneta amb els companys de fatigues. L´any vinent ......
    Toni Perez.

    ResponElimina