Pàgines

dilluns, 22 de juliol del 2013

I Cursa Ciclista Festa Major 2013 - Crònica

La I Cursa Ciclista que vam organitzar el passat dia 20/7/2013 va ser un èxit, considerant que era la primera edició d'aquesta cursa i dels canvis que es van tenir de fer fins a una setmana abans.

El nombre d'inscrits va ser de 100 corredors distribuïts entre les categories de Juniors (3), Sub23 (11), Èlits (26), Master 30 (48), Master 40 (3), Sèniors (8), Cicloturista (1).

Des de la primera volta el ritme de la carrera va ser molt fort, es va arribar a una mitjana de 38 km/hora, fet que va provocar que el recorregut fos molt exigent per la majoria de corredors. La pujada a Romagats, Mansa i Sant Marc van ser els punts clau per establir les diferències. La primera volta va ser de tanteig i on la majoria de corredors van continuar la carrera. En la segona ja es van accentuar les diferències i un grup important va quedar fóra de carrera al passar per meta amb més de 5 minuts de retard.

La victòria es va disputar a l'sprint entre Guillem Muñoz (Tomas Belles- Cannondale) i Oriol Colomé (Bicis Esteve), la tercera plaça, també disputada amb un sprint molt ajustat, per en Pere Amado (Salicru-Maasai Team). Es van classificar un total de 48 corredors, cosa que demostra el fort ritme que van imposar els corredors de la categoria Èlit.

Des d'aquí volem agrair el suport de les persones que han col·laborat en l'organització de la Cursa, a l'Ajuntament de Sant Julià, la Federació Catalana de Ciclisme i el Servei Català del Trànsit, Protecció Civil de Vic, tots han contribuït a l'èxit de la mateixa.