Pàgines

dilluns, 11 de juny del 2012

MOLTES GRÀCIES !!!!

FOTOS 1  -  FOTOS 2
Des del Club Ciclista Calma us volem donar les gràcies per la vostra participació en la 8a BTT Les Guilleries, hem arribat als 286 inscrits. Esperem que us hagi agradat i hagueu disfrutat amb la bicicleta pels paratges de les Guilleries.

La cara que feieu a l'arribada i els vostres comentaris ens donen ànims per continuar amb aquesta marxa i fer tot el possible per millorar-la de cara a la propera edició.

Podeu accedir a les fotos des dels dos enllaços del peu de foto.


Esperem que us agradin.




VÍDEO DE LA PEDALADA. Salut i pedals.

8 comentaris:

  1. Sou genials!!!

    El nostre comentari en forma de wikiloc:

    http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2953370

    Una abraçada, Dani

    ResponElimina
  2. Bones!

    Molt bona pedalada, enhorabona. El corriol del pantà cap dalt, de mestres!

    En relació a les fotos: les de l'últim control i les d'alguns corriols les penjareu?

    Va!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, pel que fa a les fotos anirem penjant tot el que anem recopilant!
      Salut

      Elimina
  3. Hola,

    Fa tot just 8 mesos que vaig començar amb la MTB, i com enganxa!!! Normalment fem rutes des de Tona i el que he descobert amb la bici i els companys de sortida no ho hauria vist mai, és al.lucinant la sensació d'anar per corriols pel mig del bosc. Tenia ganes de saber quin ambient es respirava a les pedalades i vam provar amb la de Collsuspina; ens ho vam passar molt i molt bé. La de les Guilleries és la segona i només la puc definir cóm "intensa"!! El fet d'anar per tants corriols i tant bonics fa que no paris de disfrutar d'anar amb bici. Només he anat a dues pedalades, però dubto que es pugui organitzar millor. Gràcies per tot i..., a veure per on ens fiqueu l'any vinent!!!

    Rafa

    ResponElimina
  4. Felicitats per la gran pedalada que vau organitzar!!! El recorregut de la ruta llarga va ser increible,tecnic,intens,dur,amb uns paisatjes preciosos;els corriols els vaig disfrutar com un nen amb una joguina nova.L'ultim corriol que possaba "molt tecnic" va ser la traca final!!!! Simplement us dire que va ser un dels dies mes intens de la meva vida,gracies!!
    Ens veim l'any que ve!!!!

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Nomes vull felicitar a l'organització pel recorregut de la ruta. Ha sigut impressionant. Per fi hem pogut gaudir d'una sortida plena de corriols (magnífics) i alguna trialera de debò!. En fi, BTT de veritat, d'aquell que et treu un somriure de sota el casc als senders i et fa suar de valent a les pujades. Moltes altres organitzacions de rutes amb molt de renom haurien de prendre nota de vosaltres. Una vegada més, l'enhorabona i ens veiem l'any vinent.
    Salut i pedals.

    ResponElimina