Pàgines

dilluns, 30 de setembre del 2013

El CALMA a la 1a Fira d'Entitats

El Club Ciclista Calma ha participat en la 1a Fira d'Entitats de Sant Julià, organitzada per l'ajuntament, durant el dissabte 28 de setembre.

Hi han participat totes les entitats del poble mostrant les activitats que porten a terme i participant durant el mateix dia en representacions i activitats per tothom.

Des del Calma s'ha donat informació de les activitats del club, que oferim als socis, venda de material, de loteria i visualització de les proves que ha organitzat el club.

En general podem dir que ha sigut una experiència positiva, amb una bona resposta de visitants, especialment a la tarda i ha visualitzat la vitalitat de les entitats dintre de la vida social del poble.

Podeu veure el reportatge fotogràfic clicant AQUÍ.

divendres, 27 de setembre del 2013

1a Fira d'entitats de Sant Julià de Vilatorta

El dia 28 de setembre tindrà lloc a Sant Julià la 1a Fira d'Entitats. L'organitza l'ajuntament amb la finalitat de que les entitats del poble puguin mostrar i explicar les activitats que duen a terme.

L'horari de la fira és de 10 a 14 i de 16 a 20.

El Club Ciclista Calma participarà en la fira amb un stand / carpa on els membres de la junta explicaran a les persones interessades què fa el club i què podem oferir als aficionats de la bicicleta.

Us convidem a participar en la fira i a passar per la nostra carpa.


III Sortida Social Club Calma

Com ja hem anunciat en aquest blog i al facebook, el proper diumenge 13 d'octubre farem la III Sortida Social del Club Calma.

Repetirem el format dels altres anys: sortida davant del bar Núria a les 8 del matí, recorregut de BTT segons les indicacions del mestre bttero Toni i de carretera segons les ganes de cadascú, Sant Julià - Vilanova ( Pantà - La Riba - Club Nàutic - Sant Roma - etc), el camí el sabem tots.

I a 3/4 de 10 tots a taula de Cal Ferrer de Tall de Vilanova de Sau per esmorzar plegats i fer una estona de gresca i la foto corresponent. Tot això pel preu de 10 euros.

Tornada gambi qui pugui, per exemple,
- els de BTT per Sant Llorenç, pels Munts o per Rupit ...
- i els de carretera de dret a Sant Julià per la Mina o Malafogassa, Bojons, La Fullaca, .... o Malafogassa, Bojons, Collsesplanes, ....
Per allà on us vagi més bé tornar després d'un bon esmorzar.

Cal que us apunteu clicant aquí o bé amb un comentari des del blog o el facebook, per poder encarregar i que ens preparin la taula.

Us hi esperem !!!!


dijous, 5 de setembre del 2013

13 octubre: sortida social del CALMA

Socis i amics de la biciclieta, el dia 13 d'octubre el Club Calma organitza la III Sortida Social del Club
(modificada la data per poder anar el dia 20 a la BTT de Manlleu)

Com en els altres anys hi haurà dues modalitats, carretera i muntanya, així no tindreu excusa per no participar-hi. Ja sabeu que la sortida està a l'abast de tothom i el més important són les ganes de passar una estona junts i comentar les aventures de la temporada.

On farem la trobada? Doncs continuem pensant que Vilanova de Sau és el lloc ideal pels recorreguts que es poden fer i a cal Ferrer de Tall sempre ens han tractat molt bé.

Com apuntar-s'hi? Pots fer-ho per correu o bé amb un comentari en aquest mateix blog o bé ho comuniqueu a algun membre de la junta.

Animeu-vos, us hi esperem !!

Salut i pedals




La Gimcana i la pedalada de la Festa Major

El Club va participar en la Festa Major amb la gimcana per la canalla petita a la plaça Catalunya i la pedalada pels més grans.

Tot i que al començament semblava que els menuts no s'atrevien a passar pels diferents obstacles que composaven la gimcana, al final una bona colla hi van participar. Algun es va fer una pelada a la barbeta, però ja se sap que els començaments de la bici a vegades costen una mica. Es va poder comprovar que les bicis sense pedals són una bona opció per aprendre a anar-hi, al final aguanten l'equilibri per ells mateixos i després agafar els pedals és el següent pas sense adonar-se'n.

Els que van participar en la pedalada van disfrutar. En Toni Pérez els va fer passar per llocs molts divertits i que els tenim quasi a tocar del poble. Sempre es poden descobrir camins i llocs nous, només falta agafar la bici i no tenir por de seguir camins desconeguts. Al final un pot tirar enrera si quedes sense sortida o no saps on vas a parar.

Com podeu veure en les fotos, van arribar assedegats i amb gana a la parada que teniem preparada al parc de les Set Fonts.

Així doncs, d'aquí a un any i tornarem.

Salut i pedals