Pàgines

dijous, 25 d’abril del 2013

Presentat l'equip DorsalSport - Calma


Fotos Xevi Pona

El 22/4/2013 va tenir lloc la presentació de l’equip ciclista DorsalSport-Calma a la sala d’actes del Pavelló Esportiu de Sant Julià de Vilatorta, en un acte organitzat pel Club Ciclista Calma. Hi havia una certa expectació donat que el fet de presentar aquest equip era tota una novetat dintre del mon ciclista de Sant Julià.

Va obrir l’acte el representat del Calma,  Pere Uya,  que en nom del club va agrair la presència de l’alcalde, de les empreses i del públic i va expressar la il·lusió que posa la junta del club en aquest projecte i que esperen que marqui una fita dintre de la història del club. A continuació l’alcalde Joan Carles Rodríguez, en nom de l’ajuntament, també va tenir elogis pel projecte d’equip de competició i va expressar el suport de l’ajuntament des del primer moment ja que consideren que és una manera més de fer poble , donar-lo a conèixer on es facin les competicions i estar al costat d’una entitat històrica com és el Calma. Els ciclistes lluiran en el maillot el nom de Sant Julià com a “destí de bon gust” amb el qual es contribuirà a donar la imatge que es pretén des de l’ajuntament.

Finalment en Josep Jufré, com a director tècnic, va fer la presentació de l’equip i la intenció de participar en les competicions que s’organitzen a Catalunya sense descartar la participació en algunes de fora . A continuació va presentar  cada un dels ciclistes indicant les seves característiques i quina pot ser la seva aportació a l’equip.

Un esment especial per  les empreses, institucions i entitats que fan possible el projecte amb la seva aportació econòmica per poder fer front a les despeses imprescindibles per  competir com és la roba, l’equipament pel cotxe de suport, recanvis, etc.  Aquestes són:

DorsalSport, TDC cosmètics, SEIDA, INVERSE, THULE, Ajuntament de Sant Julià, Club Ciclista Calma

Els ciclistes junt amb el director tècnic i el president del Club Ciclista Calma van fer les fotografies corresponent per deixar constància de l’acte i de l’inici de l’equip que esperem tinguin molts èxits en les competicions que participin.

dijous, 18 d’abril del 2013

Presentació equip DorsalSport-Calma

Dilluns dia 22 a les 20:30 a la sala d’actes del Pavelló Polisportiu tindrà lloc la presentació de l’equip ciclista DorsalSport-Calma. L’equip, format per corredors de les categories sub23 i èlit, participarà en les curses de competició que s’organitzen a Catalunya.

La direcció tècnica de l’equip estarà a càrrec de l’exciclista professional Josep Jufré.

Des del Club Ciclista Calma estem molt il•lusionats amb aquest projecte, que compte amb el suport de l’ajuntament i que ha de servir per promocionar el ciclisme, donar a conèixer el club Calma i també Sant Julià de Vilatorta.

Esteu tots convidats a assistir a aquest acte. Us hi esperem.

dimecres, 3 d’abril del 2013

9a BTT Les GUILLERIES

INICI INSCRIPCIONS: 15 D'ABRIL

Nombre màxim d'inscripcions: 300

Anticipades: 16 euros
Mateix dia: 21 euros
Llicència de dia: 6 euros