Pàgines

dissabte, 14 d’abril del 2012

8a BTT Les Guilleries

La  BTT les Guilleries arriba aquest any a la 8ª edició, podem dir doncs que és una marxa consolidada entre les que es realitzen al llarg de l’any i ha agafat prou experiència com per pensar en nous reptes en quan a participació i un traçat nou que captivi a tots els aficionats a la BTT.

El Club Ciclista Calma ha preparat la marxa amb il·lusió tenint sempre present que el protagonista és el corredor de btt,  que hi pogui participar tohom amb un nivell mig de preparació i al mateix temps que els més exigents la puguin disfrutar.

Ja es tradició en la BTT les Guilleries que hi hagi dos recorreguts, un de 32 km i un altre de 42, amb una dificultat similar i cada corredor pot escollir segons les seves característiques o les ganes que tingui de pedalar, creiem que això permetrà que tots s’hi trobin a gust. Hi ha previst un avituallament per l’esmorçar i dos més per suministrar beguda i alguna cosa per recuperar forces. Podem qualificar el traçat de tècnic sense que això signifiqui que s’ha d’estar molt preparat, simplement trobareu una mica de tot durant el trajecte i aquí està la gràcia de la btt.

El traçat és naturalesa pura, pels camins del parc natural Guilleries – Collsacabra i seguint corriols que només trobareu seguint aquesta cursa. El 10 de juny la primavera ha esclatat per tot arreu, per tant, encara que es tracta d’anar en bicicleta, també podreu disfrutar dels boscos i els camps que en aquesta època de l’any són marevellosos.




Obrim la inscripció l'1 d'abril amb una limitació de 250 places. No t'ho perdis, inscriu-te el primer dia !!!!! 

Per llegir la descripció de la marxa