Pàgines

divendres, 25 de novembre del 2011

2ona Marxa lenta per la C-17

AMICS PRACTICANTS DEL CICLISME (2ª CONVOCATÒRIA)

Degut a la prohibició de pas de la C-17 entre Vic i Ripoll, hem intentat per tots el mitjans possibles negociar a través de la Federació Catalana de Ciclisme, enviant queixes a la Generalitat, que han resultat infructuoses.
Ens hem reunit amb el Director General De Carreteres, el Sr Jordi Follia, sense acord, i el proper 28 de novembre anem al Parlament amb el Diputat Francesc Homs per a exposar el nostre problema.
Aquest tema s’està allargant massa, i no volem renunciar a practicar aquest esport per les vies on s’ha passat tota la vida i més ara que estan molt ben condicionades, bons vorals i bona il·luminació, es un punt de connexió entre Osona , El Ripollès i la Garrotxa.

ET CONVOQUEM EL DIUMENGE DIA 4 DE DESEMBRE DE 2011 A LES 10 H. A BORGONYÀ, al davant del restaurant El Racó d’Escòcia i Maydisa. Sortirem tots junts amb bicicleta direcció Ripoll a una velocitat molt lenta fins a la rotonda de l’entrada de Ripoll i tornar per l’altre sentit. Agrairem la màxima difusió per a aconseguir la màxima participació i demostrar que som un col·lectiu important i no se’ns pot ignorar.

Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Bas CC Calma Sant Julià C.C. Campdevànol U.C. Centelles P.C. Fisiorutpujol C. Triatló Manlleuenc CC Olost CC Pedalter CC Ripoll CC Starbike CC Taradell CC Tona U.C. Torelló CC Vic U.C Voltregà CC.                        

dimecres, 23 de novembre del 2011

Publicació al proper VILATORTA

Actualitat CCCALMA
El passat 6/11 va tenir lloc una marxa de protesta per la C17 de ciclistes, principalment d’Osona i el Ripollès, per fer saber a través dels mitjans de comunicació el fet que amb el desdoblament de la C17, s’ha creat una barrera pels ciclistes des d’Orís cap a Sant Quirze i al revés. No es pot travessar pel túnel de Sant Quirze. Podeu veure informació sobre aquest fet a la web www.cccalma.cat i escoltar les declaracions d’un membre del club a Catalunya Radio.

Veure tot l'article clicant aquí

divendres, 11 de novembre del 2011

Marxa de protesta dia 6/11 - Notícia a Catalunya Radio

La notícia es va donar per Catalunya Radio el mateix diumenge a les notícies de les 11:00.

La periodista va informar de la protesta i va entrevistar un dels manifestants, en Toni Pérez del CCCALMA.

Per escoltar-ho, cliqueu aquí.

dijous, 10 de novembre del 2011