Pàgines

dimarts, 7 de juny del 2011

Valoració 7ena Marxa BTT les Guilleries

Tot i que el temps no va acompanyar massa, el divendres i dissabte va ploure i les previsions meteorològiques pel diumenge deixaven només unes hores sense aigua, es va poder realitzar la 7a BTT LES GUILLERIES.
Van prendre la sortida uns 150 participants que es van dividir entre la cursa de 32 i 50 quilòmetres, amb una part de recorregut comú i dues parts que només van fer les de la llarga. El fang ha estat present a tota la cursa, en uns llocs més que d'altres i la vegetació que es troba pel camí va fer que els ciclistes s'anessin mullant de tot arreu. De totes maneres, la cara dels participants era de satisfacció al poder fer el recorregut amb les condicions dures que es trobava el terreny.
Aproximadament a mig recorregut tant de la cursa llarga com curta, els participants han pogut gaudir d'esmorzar, entrapà de botifarra, fruita, pastes, beguda. Durant el recorregut hi ha hagut dos punts més d'avituallament amb begudes, fruita, fruits secs.
La sortida es va donar a les 8:30 aproximadament i els últims participants a arribar al pavelló de Sant Julià va ser pels vols de les 13:30. La cursa es va desenvolupar sense incidents, avaries en alguna bicicleta i algun petit accident sense transcendència. Tots els pariticipants han demostrat una esportivitat i civisme al llarg del recorregut que des de l'organització agraïm a tots.
Un nombrós equip de col·laboradors, per dissenyar i marcar el circuït, per preparar l'avituallament, les inscripcions, posar a punt tot el material i l'organització en general ha permès que un any més la BTT LES GUILLERIES hagi sigut un èxit.
Al final de la cursa a tots els participants se'ls ha donat un obsequi consistent en una samarreta commemorativa de la curs, uns mitjos d'esport, un exemplar de la revista SoloBici i algun altre detall.
Els comentaris dels participants sobre el recorregut i l'organització han sigut molt positius, la qual cosa ens dona ànims per la propera BTT de l'any que ve.